Leerlingenvereniging

bovenkant schoolfeest

Het Mendelcollege heeft een levendige en initiatiefrijke Leerlingenvereniging. Deze bestaat uit een betrokken Leerlingenraad en een bruisende Feestcommissie.

De leerlingen in de Leerlingenraad praten mee over de kwaliteit van het onderwijs en het beleid van de school. Ze adviseren een paar keer per jaar de directie. De feestcommissie organiseert schoolfeesten, het Sinterklaasfeest voor de onderbouw, de rozen op Valentijnsdag en nog veel meer.

Leerlingenraad

Leerlingenraad stelt zich voor

Wij zijn een groep leerlingen die jullie belangen vertegenwoordigt binnen de school. We proberen op te komen voor jullie rechten en proberen eventuele klachten te behandelen en oplossingen te vinden. In deze raad zit een aantal van jullie actieve medeleerlingen.

Bijna wekelijks vergaderen we over hoe we onze school beter kunnen maken. De school verbeteren kunnen we uiteraard niet alleen, daar hebben we jullie hulp bij nodig. Wij zijn benieuwd waar jullie mee zitten of wat jullie graag anders willen binnen de school. Mocht je goede ideeën hebben, dan kun je ons altijd een mailtje sturen naar leerlingenraad@mendelcollege.nl.

Ondertussen zitten we niet stil. Zo hebben we de mappen van de invallessen in de onderbouw helpen verbeteren, is het dyslexiebeleid mede op ons verzoek verduidelijkt en zijn we nu bezig met brainstormen over het assortiment in de schoolkantine.

Kortom, houd ons in de gaten, want ook jij kan er wat aan hebben! Mocht je nog andere plannen hebben voor de school en denk je dat de leerlingenraad je daarbij kan helpen, dan kun je ons altijd benaderen of een mailtje sturen naar tskors@mendelcollege.nl of mkasius@mendelcollege.nl.

Groetjes,
Jullie leerlingenraad!

Feestcommissie

Feestcommissie stelt zich voor

Wij zijn een club enthousiaste leerlingen die zich, onder leiding van dhr. Kors en dhr. Kasius, bezighoudt met de organisatie van schoolfeesten, het Sinterklaasfeest voor de onderbouw, de rozen op Valentijnsdag en nog veel meer.

Er is van alles te doen waar we ook jouw hulp voor nodig hebben. Heb jij originele ideeën en lijkt het je interessant om mee te denken over hoe we school nog leuker kunnen maken? Kom dan gewoon een keertje langs of mail ons: leerlingenraad@mendelcollege.nl. Hopelijk tot ziens.

Feesten
Leerlingen in de feestcommissie bedenken het thema voor het feest, zorgen voor bijpassende versieringen en helpen bij de kaartcontrole en de catering. Met alle leerlingen van de school hebben we een groot schoolfeest op een locatie buiten de school.

Heb jij goede ideeën en wil je ook tijd steken in de organisatie van een feest? Kom dan langs bij de Evenementencommissie of stuur een mail naar leerlingenraad@mendelcollege.nl. Je kunt je ook aanmelden bij muziekdocenten T. Kors en dhr. Kasius.

Samen maken we er een feestje van!

Ontdek je talenten