Huiswerkbegeleiding

foto boven huiswerkbegeleiding
Samenwerking Mendelcollege en Lyceo

Even voorstellen...
Namens Lyceo stel ik me graag aan u voor. Ik ben Nikki Busser en ben als vestigingscoördinator verantwoordelijk voor de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Mendelcollege. Ik ontmoet u graag op één van de ouderavonden die vanuit de school worden georganiseerd, maar u kunt uiteraard ook langskomen of een afspraak met mij maken via nikki.busser@lyceo.nl

Effectiever huiswerk maken
De begeleiding is bedoeld voor alle leerlingen van school van klas 1 tot en met klas 6 en van mavo tot en met vwo. Het doel van deze begeleiding is het zelfstandig leren werken, met meer motivatie naar school gaan en het verbeteren van de resultaten.
Als kinderen effectiever hun huiswerk leren maken, merken ze dat er ook nog tijd overblijft voor de dingen die zij belangrijk vinden. Lyceo helpt daarbij. Onze huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden. Voor uw kind betekent dat minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers. Lyceo biedt vijf dagen per week huiswerkbegeleiding aan van 15.00 tot 17.30 uur in de studieruimte op het Mendelcollege.

Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles
Heeft uw kind moeite met een schoolvak of loopt hij achter met de lesstof? Te lage cijfers kunnen dan het gevolg zijn. Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en uw kind beter presteert.

Examentrainingen
Lyceo organiseert examentrainingen. Hier vindt u meer informatie over onze werkwijze, tarieven etc.

Begeleiding van Lyceo in het kort
Bij Lyceo is het kennisniveau van uw kind het vertrekpunt. We werken altijd in kleine groepen, zodat uw kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Wij besteden hierbij aandacht aan het plannen, uitleggen en overhoren van het huiswerk. Daarnaast werken wij met een online volgsysteem waarbij het huiswerk en de cijfers van de leerlingen wordt bijgehouden. Op deze manier houden wij zicht op de voortgang van de leerling en bespreken deze vervolgens met u.

Meer informatie?
Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles kunt u bij mij terecht of kijk op onze website. U kunt mij telefonisch bereiken op: 06-13057520 en per mail via nikki.busser@lyceo.nl.

Examentrainingen

Om examenkandidaten goed voor te bereiden op de school- en eindexamen(s) organiseert Lyceo examentrainingen. Voor leerlingen van het Mendelcollege kan Lyceo de examentrainingen tegen een aantrekkelijk kortingstarief aanbieden.

Extra examentraining op school
Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de examens, bieden wij de mogelijkheid om een extra examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen plaatsvinden bij ons op school en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Direct inschrijven
Inschrijvingen voor één of meerdere examentrainingen kan via www.lyceo.nl/mendelcollege. Wij raden u van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek.

Meer weten
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071-7900040, of kijk op www.lyceo.nl.

 

Ontdek je talenten