York 2018

5 november 2018

Tijdens de reisweek zijn we met de 2TTO klassen naar York geweest. We moesten maandagochtend al om 7 uur op Schiphol zijn, lekker vroeg!
Toen we eenmaal waren ingecheckt konden we vertrekken. Na 1,5 uur vliegen kwamen we veilig aan in Manchester. Vanuit hier gingen we met de bus naar het beroemde Manchester United voor een rondleiding door het stadion. Na de tour was het tijd om naar York te gaan, ongeveer 2 uur met de bus (vanwege de vele files in Engeland duurt dit altijd iets langer dan verwacht…).

In York zaten de leerlingen in een gastgezin en volgden ze lessen op de Engelse school Meltoncollege. Naast de verplichte lessen hebben we ook veel uitstapjes gemaakt. Zo zijn we naar de kustplaatsen Robin Hood’s bay en Whitby geweest. Wat was het mooi daar! Op de laatste dag hebben wij genoten van een echte ‘pub dinner’. Na afloop kregen we een erg griezelige ghost tour door de binnenstad van York. Na vijf bijzondere dagen was het helaas alweer tijd om terug naar Amsterdam te vliegen. Het was een mooie, afwisselende reis!

eb04e117 4288 4bee 9983 e6a470fd971e

Contact

Mendelcollege                       
Pim Mulierlaan 4                       
2024 BT Haarlem
023 - 52 58 421
info@mendelcollege.nl

 

 

Ontdek je talenten