Uitwisseling 3EA1

7 november 2019

Hier een berichtje vanuit het zonnige Lehrte, Duitsland. Het is hier helemaal top. De busreis heen was een gekkenhuis. We waren al hees van het zingen voordat wij aankwamen. Super gezellig. Bij aankomst was het wel spannend. Maar onze uitwisselingspartners kwamen ons direct tegemoet en brachten ons naar de directrice van de school die ons welkom heette.

Eerst deden we een pubquiz om het ijs te breken en daarna gingen we naar de gastgezinnen. De mensen zijn super aardig en mijn uitwisselingspartner spreekt goed Engels. Met haar ouders is het een mengelmoesje van Duits en Engels. Maar we komen er wel uit :)
Dinsdag naar Wolfsburg geweest naar de Autostadt van Volkswagen. Ik weet nu wat ik wil. Een verchroomde Bugatti Veyron! De tour door de fabriek was leuk, daarna lekker shoppen in de outlet city van Wolfsburg.
Vandaag hadden we les op school. Opmerkelijk was de start van de les. Iedereen ging staan tot de docent ons goedemorgen wenste en wij konden gaan zitten. Moeten wij op het Mendel ook maar eens introduceren.
Morgen een city tour door Hannover. Zin in! Nu even een bratwurst eten, want ik kan niet terug voordat ik die gegeten heb.
Groetjes aan iedereen in Haarlem. Tot snel!  

Klik hier voor een sfeerimpressie

c6ab0fba 73bb 4a97 97b3 2592b5b04da3

Contact

Mendelcollege                       
Pim Mulierlaan 4                       
2024 BT Haarlem
023 - 52 58 421
info@mendelcollege.nl

Ontdek je talenten