Outdoorcamp 3H

30 september 2019

We gingen met alle drie havoklassen op kamp in Ommen. De busreis duurde twee uur, het was erg gezellig. Bij aankomst gingen we onze eigen tenten opzetten. We sliepen in twee- en driepersoonstenten. We hebben een aantal hele leuke activiteiten gedaan, zoals longboarden, mountainbiken, boog- en luchtbugsschieten, kajakken en een nachtwandeling door het bos. Al deze activiteiten waren echt top! Met de begeleiders van het kamp hebben we het heel leuk gehad en veel gelachen. We kregen ook veel vrije tijd waarin we gingen voetballen, volleyballen en gezellig praten. Ik heb veel meer mensen beter leren kennen en heb nieuwe vrienden gemaakt. Het was echt een top kamp. Wel jammer dat het zo koud was in de ochtenden en nachten, achteraf was dat ook wel grappig. De disco was ook heel erg leuk.

Arthur Schut, 3H2

We gingen met alle drie havoklassen op outdoorcamp. We kwamen aan in Ommen en moesten onze tentjes opzetten. We deden per klas in 3 dagen 4 activiteiten. Onze klas begon met kajakken. Toen we terugkwamen hadden we vrije tijd. De tweede dag gingen we mountainbiken en pijl en boog/luchtbugsschieten. De laatste dag gingen we longboarden.

Omdat we in tenten sliepen was het niet normaal koud. Je sliep met z’n tweeën of drieën in een tent. Als je door mevrouw van Hoffen niet werd betrapt, kon je in de avond overlopen. In de avond had je ook activiteiten zoals een spooktocht in het donker, een kampvuur en op de laatste avond een leuke disco! Met de dj’s: meneer Stut en meneer Westenberg. De laatste dag konden we chillen bij het meertje en bij de pingpongtafel, niet lang daarna moesten we onze tent opruimen. Het kamp werd door leuke, enthousiaste begeleiders begeleidt en we kregen lekker eten. Kortom: een geslaagd kamp!

Emma van Scheijndel en Fiona Martens, 3H2

Bekijk hier het fotoboek.

bbbb38d9 a2e0 415d bcfd 1c5d0bd1767c

Ontdek je talenten