Maatschappelijke stage 3 Havo

14 november 2019

Maatschappelijke stage
In de week van 4 november zijn alle leerlingen van 3 havo op maatschappelijke stage geweest. Het Mendelcollege organiseert deze stage omdat we dit een zeer waardevolle ervaring vinden voor onze leerlingen.

De week is het weer een succes geworden voor zowel de leerlingen als voor de instellingen waar de leerlingen stage liepen. Bijna alle leerlingen hebben zelf hun stageplaats gevonden en geregeld waardoor de betrokkenheid en interesse hoog was bij allen.
De maandag na de stageweek werd traditiegetrouw op school de stage afgesloten en ontvingen de leerlingen een certificaat. Ook deelden de leerlingen hun ervaringen, onder het genot van een drankje en koekje. Leuke bijkomstigheid is dat de klas die als eerste hun stageplekken geregeld hadden een feestelijke taart ontvingen. Naast het delen van ervaringen werden er foto’s en eventuele filmpjes getoond, gemaakt door de mentoren en docenten die de leerlingen bezochten op hun locatie.
De leerlingen van 4 vwo zijn op dit moment druk bezig met hun stage. Zij plannen de stagedagen zelf in gedurende de periode tot en met de voorjaarsvakantie.

mas1mas2

Contact

Mendelcollege                       
Pim Mulierlaan 4                       
2024 BT Haarlem
023 - 52 58 421
info@mendelcollege.nl

Ontdek je talenten