Leerlingenreis naar India

9 oktober 2018

Zoals je wellicht al gelezen hebt (lees hier het nieuwsbericht) is er afgelopen schooljaar een geslaagde 'Goede doelen reis' geweest naar een kindertehuis in India. Na afloop is er besloten om aan het einde van dit schooljaar terug te gaan naar dit kinderthuis.

Zodoende organiseren oud Mendeliers Pim Zaremba en Rick de Regt samen met de Stichting Eerlijk Delen een Youth Ambassadors leerlingenreis naar Pannbucholai (een kindertehuis in het zuiden van India). Ongeveer 60 verwaarloosde en mishandelde kinderen krijgen daar onderdak en goede zorg. Ze gaan naar een school waar ook vrijwilligers van het kindertehuis lesgeven.

Leerlingen van het Mendelcollege (vanaf zestien jaar) die zich gedurende dit schooljaar willen inzetten voor deze kinderen, kunnen zich hiervoor tot 5 november a.s. aanmelden. De reis duurt twee weken en zal plaatsvinden in de periode van 6 t/m 21 juli 2019.

Op donderdag 11 oktober a.s. is er, direct na het 8e uur, in lokaal 48 een presentatie voor iedereen die geïnteresseerd is. Mocht je vragen hebben dan kan je mailen naar Pim en Rick via het e-mailadres: mvtrust.info@gmail.com. Meer informatie vind je in de brochure.


 Foto India3                Foto India 3               

                                                                                                                  

   

                                                                                     

Contact

Mendelcollege                       
Pim Mulierlaan 4                       
2024 BT Haarlem
023 - 52 58 421
info@mendelcollege.nl

 

 

Ontdek je talenten