Bezoek uit India

24 mei 2019

De directie van het Kindertehuis Pannbucholai en de bijbehorende basisschool zijn op bezoek in Haarlem op uitnodiging van de stichting Eerlijk Delen. Afgelopen maandag hebben zij het Mendelcollege bezocht om het geld van de Paasactie in ontvangst te nemen.

Lilly Alphonsa (directrice Chirumalar basisschool), Selvi John Peter (directrice Chirumalar vo-school) en Leonard Fernando (directeur kindertehuis Pannbucholai) zijn op maandag 21 mei op bezoek geweest bij het Mendelcollege. Na een rondleiding door de school, met bezoek aan o.a. de mediatheek, een biologieles en uitleg van Robotica hebben Nicolás Diethelm en Nienke Meijer (uit 1TTO gymnasium/atheneum) namens alle brugklassen een cheque van ruim 6.100,- Euro overhandigd. Naast het welkome bedrag, waren Leonard, Selvi en Lilly vooral onder de indruk van en bemoedigd door de brugklassers die zich ingezet hebben voor de kinderen van hun school en kindertehuis.

Tot slot gaf Leonard een presentatie over de omstandigheden, behoeften en uitdagingen van het kindertehuis en de school in India. Met de Mendel-Youth Ambassadors is besproken hoe zij tijdens hun bezoek komende juli een bijdrage kunnen leveren.

Door de hartelijke kennismaking met Lilly, Selvi en Leonard kijken de Youth Ambassadors, en hun begeleiders, nog meer uit naar een opbouwende, leerzame en gezellige tijd in India. Klik hier voor het fotoboek.

IMG 7729

Contact

Mendelcollege                       
Pim Mulierlaan 4                       
2024 BT Haarlem
023 - 52 58 421
info@mendelcollege.nl

Ontdek je talenten