Inschrijven voor informatiemiddag

Beste ouders/verzorgers, beste leerling,

Van harte welkom op het Mendelcollege.

In deze bijzondere tijden, waarin we 1,5 meter afstand houden en elkaar geen hand geven, willen we u en uw kind toch de mogelijkheid geven zo normaal mogelijk kennis te maken met onze school. Vandaar dat we u graag uitnodigen in ons gebouw voor proeflessen en workshops.

Met onderstaand inschrijfformulier kunt u zich aanmelden voor de informatiemiddag op woensdag 18 november op het Mendelcollege.

De middag start om 16.00 uur in de aula, waar rector-bestuurder Jan-Mattijs Heinemeijer u welkom zal heten. Hierna kunt u twee workshops volgen naar keuze en kan uw zoon/dochter twee proeflessen volgen. De middag zal rond 18.00 uur afgelopen zijn.

* verplichte velden

Inschrijven ouder

Inschrijven ouder 2

Workshops voor ouders

Gegevens zoon/dochter

Proeflessen voor leerlingen

Akkoord

Ik verklaar dat wij alleen naar de informatiemiddag komen als mijn gezinsleden en ik géén last hebben van verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts en plotseling verlies van reuk en/of smaak. Daarnaast geef ik toestemming voor het verwerken van mijn gegevens in het kader van een eventueel GGD contactonderzoek.

Ontdek je talenten