Inschrijven voor informatieavond

Beste ouder/verzorger, beste leerling,

Van harte welkom op het Mendelcollege.

In deze bijzondere tijden, waarin we 1,5 meter afstand houden en elkaar geen hand geven, willen we u en uw kind toch de mogelijkheid geven zo normaal mogelijk kennis te maken met onze school. Vandaar dat we u graag uitnodigen in ons gebouw voor proeflessen en workshops.

Vanwege de Coronabeperkingen vragen we groep 7-leerlingen nog een jaartje geduld te hebben. Deze avond is bedoeld voor leerlingen uit groep 8. Zij kunnen zich inschrijven samen met één ouder. Dit voorkomt dat we teveel personen tegelijkertijd ontvangen.

Met onderstaand inschrijfformulier kunt u zich aanmelden voor de informatieavond op woensdag 18 november op het Mendelcollege. De middagsessie van 16.00-18.00 uur is inmiddels gesloten. U kunt zich nog wel inschrijven voor de avondsessie van 19.00-21.00 uur.

De avond start om 19.00 uur met een welkomstwoord door rector-bestuurder Jan-Mattijs Heinemeijer. Hierna kunt u twee workshops naar keuze volgen en tegelijkertijd volgt uw zoon/dochter twee proeflessen. De avond is rond 21.00 uur afgelopen.

* verplichte velden

Inschrijven ouder

Workshop ouders

Gegevens zoon/dochter

Proeflessen voor leerlingen

Akkoord

Ik verklaar dat wij alleen naar de informatiemiddag komen als mijn gezinsleden en ik géén last hebben van verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts en plotseling verlies van reuk en/of smaak. Daarnaast geef ik toestemming voor het verwerken van mijn gegevens in het kader van een eventueel GGD contactonderzoek.

Ontdek je talenten