Inschrijven informatiemiddag 26 januari TTO groep 8 en online bijeenkomst ouders

Beste ouder/verzorger, beste leerling,

Van harte welkom op het Mendelcollege.

In deze bijzondere tijden, waarin we 1,5 meter afstand houden en elkaar geen hand geven, willen we u en uw kind toch de mogelijkheid geven kennis te maken met TTO (tweetalig onderwijs) onze school. Vandaar dat we uw kind graag uitnodigen in ons gebouw voor proeflessen in het Engels. Voor ouders organiseren we online een informatieavond. 

Vanwege de Coronabeperkingen vragen we groep 7-leerlingen nog een jaartje geduld te hebben. Deze middag is bedoeld voor leerlingen uit groep 8. 

Met onderstaand inschrijfformulier kunt u uw kind inschrijven voor proeflessen (in het ENGELS) op dinsdag 26 januari van 16.00 - 18.00 uur op het Mendelcollege.
U kunt uzelf inschrijven voor de online bijeenkomst op dinsdag 26 januari van 19.00 - 20.30 uur. 

* verplichte velden

Inschrijven ouder voor online bijeenkomst

Inschrijven zoon/dochter informatiemiddag

Proeflessen voor leerlingen in het Engels

Akkoord

Ik verklaar dat mijn kind alleen naar de informatiemiddag komt als mijn kind géén last heeft van verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts en plotseling verlies van reuk en/of smaak. Daarnaast geef ik toestemming voor het verwerken van mijn gegevens in het kader van een eventueel GGD contactonderzoek.

Ontdek je talenten